Deel 2. Opvallen bij een Recruiter: Het is makkelijker dan je denkt!

Zoals je wellicht hebt gemerkt schrijf ik veel blogs. Het allerleukste vind ik dat je daadwerkelijk andere kan helpen. Ik krijg iedere dag enorm veel vragen maar zeker ook bedankjes van mensen die een nieuwe baan hebben gevonden en daarbij mijn tips hebben gebruikt. Erg motiverend en leuk om te lezen. Om het nog makkelijker te maken voor volgers maak ik nu ook vlogs 😉

Solliciteren doen we nog steeds op een hele klassieke manier. Aan de ene kant jammer aan de andere kant dat maakt het voor jou nog makkelijker om op te vallen bij een Recruiter.

Ik heb een soort van samenvatting gemaakt van blogs en vlogs die je helpen bij het opstellen van een brief maar ook bij het voeren van een sollicitatiegesprek.

1.      Hoe kan ik met mijn cv en brief opvallen bij een recruiter?

 

 

 

 

 

Veel kijkplezier.

Groetjes,

Mounia

Ik wil jou helpen om jouw ambities te realiseren. Door verschillende blogs en vlogs probeer ik je te triggeren om na te denken over jouw ambities. Over jouw toekomst. Meer kan je vinden op www.mouniahouari.com of op mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Mouniahouari1/?fref=ts

2 thoughts on “Deel 2. Opvallen bij een Recruiter: Het is makkelijker dan je denkt!

 1. Beste Mounia,

  Ik heb net je vlog bekeken en zal vanaf nu jouw tips meenemen bij het solliciteren. Het gaat er dus om dat je opvalt tussen andere sollicitanten. Ik moet wel zeggen dat ik wel erg eng vind om op die manier een sollicitatiebrief te schrijven, want ik wil ook niet als ‘haantje de voorste’ overkomen. Maar toch zal ik het proberen.

  Ik vind het namelijk heel erg lastig hoe ik een recruiter kan overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben. In vacatures worden vaak veel eisen gesteld aan een kandidaat, waarvan ik me afvraag of dit wel realistisch is. Ik word vaak afgewezen omdat ik bijvoorbeeld niet de juiste kennis heb van systemen, maar weet van mezelf dat ik dat wel kan aanleren. Het betekent dus dat ik ingewerkt moet worden en mijn ervaring is dat daar geen tijd voor is. Hoe kan ik dan een recruiter overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben?

  Met vriendelijke groet,
  Tania Sewdajal

  NB: Leuke vlog trouwens!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *