Moeder zijn, vriendin, vrouw van en carrièrevrouw? Makkie hoor!

Het is maandag en je wekker gaat weer af. Je weet dat je bij de eerst volgende snooze uit bed moet springen en nu alvast moet nadenken over een strategie om zoveel mogelijk dingen te kunnen doen in een hele korte tijd. Door al te bedenken wat je aan wil trekken scheelt dat weer een paar minuten voor je kast staan en staren. Die tijd kan je dan weer gebruiken om de vaatwasser van gisteravond uit te ruimen. Ook moet je bedenken wat je vanavond wil koken en of je alles in huis hebt. Dit bedenk je terwijl je de boterhammen voor de kinderen aan het smeren bent. Inmiddels zijn de kinderen wakker en lijkt het halfuurtje wat je nog dacht te hebben slechts 5 minuten te zijn. Het is tijd om je mommycape om te doen en 10x op en neer de trap af te lopen en te zorgen dat je alles hebt zodat je straks niet overkomt als een slordige moeder die te laat is bij de kinderopvang.

 

In een week wil je de gezellige en leuke vriendin zijn, actief mee doen met groepslessen op de sportschool, klimmen en klauteren met je zoontje in een kinderspeelparadijs, het huis moet schoon en tip top eruit zien (je weet maar nooit wie er spontaan langskomt) top presteren op het werk ( je wil nou eenmaal de beste zijn) echtgenoot zijn en als het kan ook wat tijd voor jezelf #ontspanning

http://www.mouniahouari.com/werkvloer/shit-ik-kan-mijn-passie-niet-vinden-wat-nu/

Wat je eigenlijk vergeten bent om te doen als vrouw van, moeder, vriendin en carrièrevrouw is leven in het hier en nu. Je vergeet te genieten.

Alle ballen omhoog houden is onmogelijk. Het zou ook niet je doel moeten zijn. In je hoofd denk je namelijk alleen over wat je nog allemaal moet doen. Hierdoor vergeet je in het moment te leven. Vergeet de 10000 dingen die je nog moet doen. Denk na over wat echt prioriteit heeft. Het is mogelijk om alle rollen te vervullen maar niet tegelijkertijd. Maak van je dagen geen processen waar je snel doorheen moet maar maak er mooie herinneringen van!

Groetjes,

Mounia

Ik wil jou helpen om jouw ambities en dromen waar te maken. Door verschillende blogs probeer ik je te triggeren om na te denken over jouw toekomst.

Bekijk meer blogs op www.mouniahouari.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *